Nyhedsbrev marts 2024

Kære medlem af DSCH

DSCH er snart klar med nyt og spændende møde. Vi arbejder i øjeblikket på at færdiggøre et møde til efteråret vedr. Behandling af patienter med pancreas cancer.

Indkaldelse til DSCHs årlige generalforsamling onsdag den 10. april 2024 kl. 17.00 . 17.30

Hvor: Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N, lokale B369
Dagsorden: Se vedhæftede dokument

Patogenesen bag og behandling af pancreas cancer

DSCH er snart klar med et nyt og spændende møde om patogenesen bag pancreas cancer og om den kirurgiske og onkologiske behandling. Vi vil også høre oplæg om patologiske kendetegn og biomarkører i behandling af sygdommen. Endelig vil der også være korte indlæg om den eksperimentelle behandling af sygdommen. Mødet afholdes til oktober – så hold øje med hjemmesiden og annoncering i nyhedsbreve og på LinkedIn.

Data: Oktober 2024

Program: Foreløbig program er vedhæftet

Nye medlemmer
Vi glæder os altid over den store tilslutning til vores Science & Network møder. Møderne er åbne for alle og det er gratis at deltage. Men leje af lokale og forplejning koster noget for foreningen, og den samlede årlige kontingentindbetaling dækker ikke mere de udgifter, vi har på medlemsmøderne.

Derfor, hvis du/I har en kollega eller kender en, der ikke har hørt om DSCH og har lyst til at støtte vores møder med et medlemskab, må du/I meget gerne sende information om foreningen til dem.

Kontingentet er årligt 125 kr. Information om indmeldelse findes på vores hjemmeside her

Mange hilsener
DSCH’s Bestyrelse